La policia de Florida busca un home de 40 anys per haver violat presumptament una nena de dos anys i haver-la deixat entre la vida i la mort.

L’oficina del xèrif del comptat de Collier ha emès una ordre de cerca i captura contra Roberto López, acusat d’agressió sexual contra una nena menor de 12 anys.

Segons els investigadors, la nena la van portar a l’hospital per unes ferides que la família creien que s’havia fet durant una caiguda. Però els metges van veure de seguida que les lesions no eren casuals, sinó que es tractava d’un crim sexual, i van trucar la policia. La nena va haver de ser ingressada en estat crític per la violència de la violació. 

La nena, molt greu

Segons va explicar a la policia, una dona va sentir, dilluns a la matinada, uns plors que venien del lavabo. La dona va trucar a la porta i el sospitós va sortir, ple de sang, i va marxar corrent: al terra del lavabo hi havia la nena, també coberta de sang.

Aquesta testimoni, de qui no s'ha fet pública la relació amb la nena, assegura que no havia vist mai l’home, tot i que a partir de la descripció el va poder identificar en una ronda de reconeixement fotogràfic.

Ara, la policia ha emès una ordre de cerca i captura i han demanat col·laboració ciutadana. “Necessitem que ens ajudeu a trobar aquest animal”, diu la policia, “aquest home és pura maldat i no pot estar lliure pels nostres carrers”.

Llarg historial delictiu

Roberto Lopez té un llarg historial delictiu i ha entrat diverses vegades a la presó els últims anys. Entre els delictes que ha comès, hi ha els de conduir sense carnet i begut, participació en baralles, estafes o violència domèstica.

La policia també ha publicat algunes dades, com ara que l’última adreça era la d’un pis de lloguer o els llocs que sol freqüentar.