La mare del nen de 13 anys de Vallirana, que va ser presumptament violat per quatre companys de l'institut Verge del Roser d'aquest municipi del Baix Llobregat, ha explicat en una carta a la qual ha tingut accés ElCaso.cat com va viure el menor d'edat totes les agressions que va patir.

En aquesta carta explica com els companys d'institut del seu fill —que estan en llibertat vigilada i que no van ser expulsats del centre— van començar a assetjar el nen i com van acabar agredint-lo sexualment. Era un grup de nens de 15 i 16 anys que es feien dir "la màfia" i "anaven en contra de tots els nens que eren diferents", va explicar el menor d'edat a la seva mare.

"El meu fill volia passar desapercebut a classe, ser invisible", però quan el feien sortir al pati "allà l'estaven esperant", assegura la mare, que explica que el van portar fins a 16 cops a 'la Pradera', un lloc apartat del pati on, amb poca vigilància per part dels professors, abusaven d'ell. "Li ensenyaven un matxet i li deien que si no els portava coses, li farien mal", relata la mare en aquesta esgarrifosa carta.

"El van posar a terra com un gos"

"Li van fer tota mena d'agressions sexuals, el van posar a terra com un gos i el van intentar penetrar i com que no van poder li van fer violacions orals", assegura la mare. "L'obligaven a empassar-se el semen, a part de les 'palles' que va haver de fer i li van fer", explica a la carta —que es pot llegir sencera en aquesta notícia— la mare del menor violat, presumptament, per quatre companys d'institut.

La mare del nen de Vallirana explica també com van saber que el seu fill patia aquestes greus agressions físiques i sexuals a l'institut. La mare explica que la síndrome d'Asperger que pateix el nen no li permet relacionar-se amb normalitat i per això van gravar dos vídeos on el menor explica tots els abusos que va patir per part dels companys d'institut per tal de poder-los entregar a la policia.

"No tenia ganes de viure"

A la carta la mare també explica com de malament ho ha passat el nen. "Vam passar un calvari", assegura ella a la carta. "El meu fill no tenia ganes de viure", confessa, i explica que van haver de "lluitar molt" per tenir un tutor personal pel noi i un nou institut on seguir el curs.

 

"Nosaltres volem justícia"

La carta de la mare del nen de Vallirana acaba explicant que, segons ella, "en aquesta societat els nens amb Asperger han d'anar a escoles ordinàries a secundària i molts d'ells pateixen assetjament escolar, un monstre que està creixent cada cop més i les institucions les tapen amagant proves i amb indemnitzacions".

La mare del nen de Vallirana fa un crit d'auxili en aquesta carta a la qual ha tingut accés ElCaso.cat: "Nosaltres volem justícia i com que veiem que aquesta no funciona (...) esperem que almenys el nostre fill es recuperi i vegi que si la justícia no li dona suport, que vegi que els seus pares han fet tot el possible per fer que els fets que van passar no passin desapercebuts". L'Ajuntament de la localitat, per la seva banda, ha rebutjat en un comunicat qualsevol mena de violència i agressió"Gràcies per escoltar-nos", diu la mare del nen de Vallirana per tancar la carta.