L'institut s'havia convertit en un infern per a un nen de 13 anys de Vallirana, al Baix Llobregat, que durant aquest curs ha hagut de patir agressions de tota mena, amb insults i amenaces, i que el passat mes de novembre van culminar amb diverses agressions sexuals múltiples. Així ho ha pogut saber ElCaso.cat, que ha tingut accés a la denúncia presentada pels pares del menor davant els Mossos d'Esquadra. Els fets estan sent investigats per la policia catalana i hi ha quatre menors imputats.

S'investiga una agressió sexual amb intent de penetració anal i també com els agressors van abusar del menor fent-li tocaments i obligant-lo que els fes tocaments a ells. Segons el relat de la víctima, els agressors també van fer fel·lacions davant del jove i van ejacular a la boca del menor. L'Ajuntament de la localitat ha mostrat el seu rebuig a qualsevol tipus d'agressió.

Alumne de les Dominiques de Vallirana

El jove era alumne de l'institut Verge del Roser, un centre concertat de la fundació de les Dominiques, a Vallirana, tot i que el mes de febrer va marxar de l'institut i ha acabat el curs en un altre centre del Baix Llobregat. Va ser en aquest centre de la fundació Dominiques on va començar tot.

Va començar a presentar símptomes d'ansietat

El nen pateix el trastorn d'Asperger, un derivat de l'autisme, i tot i que pot mantenir relacions personals amb la seva família i amics, no és capaç de mantenir una conversa amb els seus companys de classe. Tot i aquest trastorn, el nen seguia amb certa normalitat les classes d'aquest centre concertat de Vallirana, però el mes de desembre del 2018 va començar a presentar signes que no eren normals en ell.

El nen tenia por dels gossos de casa, estava nerviós i patia incontinència urinària

El nen tenia por dels gossos de casa, estava molt nerviós i fins i tot patia incontinència urinària. Els seus pares van veure que tots aquests símptomes d'ansietat evidenciaven que alguna cosa no anava bé i van parlar amb el nen. Tot i que en un primer moment no va explicar què li passava, finalment el menor d'edat va explicar que un grup de joves de l'institut, d'entre 14 i 15 anys i alumnes de tercer d'ESO, l'assetjava. El seguit d'agressions que va relatar van posar en alerta els pares del nen, que van denunciar els fets a la policia el passat 17 de desembre.

"La màfia", dels insults a les agressions sexuals

Tot i que en un primer moment el noi havia rebut insults per part d'aquests joves de tercer d'ESO, que s'autoanomenaven "la màfia", les agressions i pressions van anar en augment. Tot va començar amb pressions dels joves agressors per fer-li "fumar porros" a l'institut.

Amenaçaven i extorsionaven la víctima amb matxets: "et tallarem els mugrons"

Segons relata la mare a la denúncia, a la qual ha tingut accés ElCaso.cat, els agressors també amenaçaven el nen amb matxets que portaven a la motxilla i li deien que "li tallarien els mugrons" si no complia amb les seves peticions. Li havien arribat a demanar jocs de la PlayStation, roba, joies i diners. Segons els pares del nen, van trobar a faltar diverses peces de roba i gairebé 300 euros, que creuen que el menor d'edat va anar entregant als seus botxins a canvi de no rebre agressions.

Escabroses agressions sexuals: a quatre grapes, "com els gossos"

Però el nen no va poder portar més objectes als agressors i va ser llavors quan es van agreujar les agressions, que van agafar també un caire sexual, segons va relatar el nen als seus pares. Davant l'atenta mirada de diversos joves, uns altres sis, cinc dels alumnes de tercer d'ESO van portar tres dies diferents el jove a una zona apartada del pati, que els alumnes coneixen com "la Pradera" i va ser allà on van agredir-lo sexualment.

Un dels dies, segons detalla la denúncia que està investigant l'Oficina d'Atenció al Menor (OAM) dels Mossos d'Esquadra, un dels menors d'edat va obligar el nen a fer-li tocaments al penis fins que l'agressor va ejacular. També, i sempre segons el relat del nen, els agressors van fer tocaments a la víctima.

Com a mínim dos dels tres dies que van abusar sexualment del nen, els seus agressors es van masturbar davant d'ell i van ejacular a la boca del menor d'edat, a qui van obligar a empassar-se el semen. "Quina sort, et quedaràs embarassat i tindràs un fill".

Intent de violació anal

Segons el relat de la denúncia, un dels dies que el van agredir el van obligar a posar-se a quatre grapes a terra "com un gos", li van abaixar els pantalons, li van posar vaselina i el van intentar penetrar analment, tot i que no ho van aconseguir. "Això serà com un cotxe passant per un túnel", li deien, segons detalla el mateix menor, de la mà de la seva mare, en dependències policials.

Quatre dels menors imputats

Segons ha pogut saber ElCaso.cat de fonts judicials, els Mossos d'Esquadra han presentat al jutge i a la Fiscalia de Menors quatre dels cinc agressors, que han quedat imputats i a l'espera que avancin les investigacions. Els altres joves que van participar en l'agressió només consten en la investigació com a testimonis, segons ha pogut confirmar aquest mitjà. El cas està obert i segueix en fase d'instrucció, a l'espera que avancin les diligències i s'arribi a judici.

Més informació d'aquest cas: Els acusats de violar un nen a Vallirana: en llibertat i no expulsats de l'institut.