Un dels adolescents acusats de participar en la presumpta violació grupal a una nena de 13 anys a Palma durant la nit de Nadal va gravar el moment en què mantenien relacions sexuals amb la menor.

Així ho ha reconegut ell mateix que, a més a més, ha lliurat la gravació a la policia per demostrar, així, que va ser sexe consentit. Una afirmació que defensa el grup sospitós de la presumpta violació des del moment en què els van detenir.

Fonts que han tingut accés a les imatges del vídeo asseguren que no han apreciat cap tipus de comportament intimidatori ni violent per part del sospitós.

Set detinguts

La Policia Nacional, però, no dona la investigació per tancada per poder esclarir completament què va passar la nit de Nadal. Ja són set els detinguts com a presumptes autors d’aquesta nova agressió sexual grupal, l’últim d’ells ha estat arrestat aquest dijous.

Tots els detinguts són menors menys un, que té 19 anys, acusat de ser cooperador necessari de la presumpta violació, i que aquest dijous ha passat a disposició judicial.

Segons el testimoni de la nena de 13 anys, sis nois van obligar-la a mantenir relacions sexuals en un pis de la barriada de Camp Redó, a Palma. Segons les primeres hipòtesis, no tots els joves haurien participat en la presumpta violació, però sí que la van consentir.

La nena vivia en un centre d'acollida 

La menor havia fugit del centre d’acollida on viu i hauria contactat amb el grup de sospitosos al barri de Son Gotleu. Després, la nena va tornar al centre on va explicar què li havia passat. Van ser els seus responsables els qui ho van denunciar a la policia.