Cinc joves van agredir sexualment una nena de 13 anys la passada Nit de Nadal a Palma. La Policia Nacional ha detingut dos d'ells, de nacionalitat espanyola, i segueixen amb la investigació per donar, amb almenys, uns altres tres joves, que van participar en l'atac.

Els fets van ser denunciats el dia 25 i la denunciant relata que es va trobar un grup d'adolescents als quals coneixia de vista i la van convèncer per anar amb ells al barri de Son Gotleu, informa Última Hora. Es tracta d'un grup de menors d'ètnia gitana molt conflictius, que resideixen a la barriada de Corea.

Es tracta d'un grup de menors molt conflictius

 

Va ser allà on va tenir lloc l'agressió sexual grupal. Després, els cinc participants van traslladar a la menor a un pis de Camp Redó, on van continuar abusant d'ella, explica l'esmentat mitjà. La noia manifesta que no la van forçar sexulament tots ells, però sí que van ser-hi presents i la van deixar tirada.

Una forense va examinar a l'hospital l'adolescent i va confirmar que havia estat víctima d'una agressió sexual. Durant aquests dies, els investigadors han anat estrenyent el cèrcol sobre els sospitosos i ja han practicat dues detencions. Els dos detinguts en relació al cas tindrien antecedents policials.

ACTUALITZACIÓ: La Policia Nacional ha detingut un sisè implicat en la violació.