La Guàrdia Civil investiga un possible cas de violació en grup a la localitat d'El Cotillo (Fuerteventura). La presumpta víctima ha denunciat que tres homes la van assetjar sexualment aprofitant que estava sola mentre esperava l'autobús.

La suposada violació va passar aquest dilluns entre les 20.00 i les 20.30 hores, quan la dona estava sola esperant l'autobús després de la feina. Va ser aleshores quan, segons el testimoni de la dona, se li van apropar els tres agressors, que la van arrossegar fins a una platja propera mentre la colpejaven quan oposava resistència.

Segons la víctima, un dels presumptes agressors la va violar mentre els altres dos miraven. Quan van acabar, li van robar el mòbil, informa Canarias 7.

Li van donar l'alta el dijous

Després de l'agressió la víctima va acudir al centre de salut de Corralejo, que la va derivar a l'Hospital General Virgen de la Peña. El reconeixement que li van fer allí va mostrar danys corporals, ansietat i altres patologies vinculades a l'agressió sexual, segons Las Provincias. Finalment, el dijous li van donar l'alta després de 3 dies.

La dona no ho va denunciar

La investigació policial es va donar sense que la víctima interposés cap denúncia. És més, va ser el centre de salut on va anar primer el que va alertar les autoritats. Ara la policia busca els tres suposats agressors.

Protestes contra els violadors

El cas ha generat debat i inquietud a les xarxes socials i entre els veïns de Fuerteventura, que han protagonitzat concentracions i protestes contra aquest presumpte cas de violació en grup.