Un home de 65 anys ha estat condemnat a 14 anys i tres mesos de presó per violar un nen de sis anys i obligar-lo a practicar sexe amb les seves dues germanes. Una altra sentència anterior el condemnava a 15 anys de presó per violar la germana gran.

Segons la sentència que avança Diario de Sevilla, l'acusat va conviure fins al 2014 amb un matrimoni i els seus tres fills, dues nenes de 5 i 10 anys i un nen de 6.

Una altra sentència anterior el condemnava a 15 anys de presó per violar la germana gran

 

Després de diversos maltractaments, els menors van passar a viure amb la germana de la mare en un poble de Sevilla, on l'acusat els visitava sovint i va aprofitar que es quedava tot sol amb els menors per obligar el nen, que tenia sis anys, a despullar-se amenaçant-lo de pegar-li amb una vara si no ho feia.

També l'obligava a lligar les seves germanes, mantenir relacions amb elles i observar com practicava ell mateix actes sexuals amb elles. En diverses ocasions, el condemnat va agredir sexualment el nen, obligant-lo a practicar-li fel·lacions.

El fiscal demanava la mateixa pena per als pares

Durant el judici, el fiscal va demanar les mateixes condemnes per als pares, però segons els jutges "no consta acreditat que el menor, ni cap de les seves germanes comuniquessin als seus pares el comportament que tenia l'acusat, ni demanessin als progenitors que no els deixessin tots sols amb ell".

L'ara jutjat ja va ser condemnat a 15 anys de presó per violar la més gran dels menors i els pares van ser condemnats per maltractaments el 2016, encara que la mesura d'allunyament va finalitzar el març del 2017.