La Policia ha detingut en Dos Hermanas (Sevilla) un home acusat de violar la seva germana en repetides ocasions durant diversos mesos després de vint anys sense veure-la pels seus continus ingressos a la presó.

Un home agredeix sexualment la seva germana

La víctima vivia al sud de França i es va desplaçar fins a Dos Hermanas per arreglar la documentació relativa a la mort de la seva mare, la qual cosa va aprofitar el germà per mantenir-la retinguda durant diversos mesos i sotmetre-la a tota mena d'abusos i agressions sexuals, ha informat la Policia en un comunicat.

L'home, que ha ingressat a la presó i tenia mig centenar d'antecedents policials, va tancar-la i va amenaçar-la de mort si escapava o explicava el succeït, segons recull Efe.

L'agressor drogava i retènia a la víctima

El viatge d'una altra germana per visitar la víctima va ser fonamental perquè la dona assetjada pogués escapar i denunciar els fets, en una comissaria de Policia de Girona, on va relatar el periple que havia viscut mentre el seu germà la va tenir retinguda al seu domicili.

Segons el relat de la víctima, les primeres setmanes de convivència van ser normals, però que al cap de poc temps el seu comportament va canviar per complet i es va mostrar violent i controlador, fins a retirar-li les claus del domicili i impedir-li que pogués sortir a demanar ajuda.

Per cometre els abusos, el detingut li canviava la medicació que tenia prescrita per a les articulacions i li provocava somnolència, situació que es va prolongar dos mesos fins que una germana, alertada per les sospites de la filla de la víctima, es va apropar a l'habitatge i va descobrir el que estava succeint.

La víctima va escapar, es va reunir amb la seva filla i va denunciar

La víctima va ensenyar a la seva germana -de visita- en un moment de distracció els blaus i lesions que presentava al cos després de ser colpejada i arrossegada.

Les dues germanes van aconseguir fugir a França. La víctima es va reunir amb la seva filla i les autoritats franceses els van recomanar denunciar els fets a Espanya.

La Unidad de Familia y Mujer de la Comisaría de Dos Hermana s'ha encarregat d'aquesta investigació, que va culminar amb la detenció de l'autor pels presumptes delictes d'agressió sexual, maltractaments i lesions, així com detenció il·legal.