La policia judicial està investigant un suposat cas de violació, aquest dilluns, d'una nena de 14 anys al municipi de Braga (Portugal). Segons els informes, la víctima va ser violada per un company d'institut de 16 anys que va publicar fotos nues de la menor al seu compte d'Instagram .

Els fets van tenir lloc en la part posterior de l'institut EB de Celeirós, en un camp, segons O MINHO. La jove va ser trobada per un treballador de l'escola, plorant, amb roba bruta i diverses abrasions, una situació similar a la viscuda aquesta setmana per un nen de 13 anys en una escola de França, que va ser colpejat i violat als banys per part de tres companys.

La jove va ser trobada plorant, amb la roba bruta i abrasions

 

La nena, al principi, no va explicar el que va succeir, però els funcionaris de l'escola finalment van trucar a les autoritats per investigar el cas, demostrant ser una presumpta violació. La víctima va ser finalment transportada a l'Hospital Braga per un equip de psicòlegs de l'INEM Porto, que inicialment li van brindar suport psicològic.

Mentrestant, el presumpte autor va ser identificat i transportat a instal·lacions policials, quedant lliure durant la tarda de dilluns. El jove hauria penjat les fotos de la menor despullada al seu compte personal de la xarxa social Instagram, assegurant que l'acte va ser consentit. El Ministeri d'Educació està seguint la investigació.