Un home de 47 anys de nacionalitat dominicana va ser detingut aquest dilluns a Girona pels Mossos d'Esquadra acusat d'un delicte d'agressió sexual contra una noia de 20 anys, tal com pot avançar ElCaso.cat.

Segons ha pogut saber aquest mitjà, la noia va presentar una denúncia aquest diumenge, 9 de juny, a la comissaria de Salt (Gironès) assegurant que el pare de les nenes de qui feia de cangur va abusar sexualment d'ella. Segons el relat de la víctima, al qual ha tingut accés ElCaso.cat, l'home va fer tocaments a la jove i la va violar posant-li els dits a la vagina.

Els Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació i dilluns al matí es van presentar a casa de l'home i el van detenir. Després de passar la nit a comissaria, aquest dimarts ha passat a disposició judicial.

En llibertat acusat d'agressió sexual

Segons han explicat a ElCaso.cat fonts judicials, l'home ha quedat en llibertat després de comparèixer davant del jutjat de guàrdia de Girona. El magistrat ha escoltat les versions de la noia i de l'home i n'ha ordenat la seva posada en llibertat sense mesures cautelars.

Ha imputat a l'home un presumpte delicte d'agressió sexual i tornarà a ser citat quan avanci la fase d'instrucció. La Fiscalia no ha demanat tampoc cap mesura cautelar.