Un home de 38 anys ha estat enviat a presó provisional acusat de violar en tres ocasions a Calp (Marina Alta, al País Valencià) a la cangur dels seus fills, una dona de nacionalitat marroquina de 29 anys.

Presó sense fiança

Fonts de la investigació han informat aquest dimarts que l'arrest de l'home, súbdit de Kuwait, va fer-se el passat dia 12 i que, després de passar a disposició de jutjat d'Instrucció número 2 de Dénia, el jutge va decretar el seu empresonament sense fiança un dia després.

Pallisses a la seva dona

L'home havia contractat la víctima com a cuidadora interna dels seus dos fills, de 5 i 8 anys, en un habitatge d'una urbanització de Calp, i a més de les violacions investigades se li atribueixen pallisses a la dona, que presenta ferides al cos i al rostre, així com amenaces de mort. La policia creu que li oferia els "papers" de residència a Espanya a canvi de la feina.

Agressions físiques als seus dos fills

També se li atribueixen agressions físiques als seus dos fills. La situació es va conèixer després que la víctima fugís del domicili i demanés ajuda a la Policia Local, que va detenir l'home quan abandonava l'habitatge en companyia dels seus fills.