La Policia Nacional ha detingut a València un home de 29 anys com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual per forçar sexualment la seva neboda de quatre anys, a qui va encomanar un tipus de malaltia sexual.

Les investigacions van començar després d'observar els pares que la nena presentava una ferida a la zona anal, per la qual cosa van portar la petita al pediatre.

La nena pateix una malaltia originada pel frec "pell amb pell" amb una altra persona que la pateix

 

Mitjançant una biòpsia realitzada en un hospital de València, es va concloure que la nena patia un tipus de condiloma acuminat, que es podria haver originat pel frec "pell amb pell" amb una altra persona que patís aquesta malaltia, amb la probabilitat de ser una malaltia de transmissió sexual.

La investigació policial va determinar que el mes de febrer passat la nena va estar al càrrec del seu tiet durant uns dies i a partir d'aquell moment els progenitors es van adonar de l'erosió anal que patia la petita, que a més no volia quedar-se amb el seu tiet.

Els pares van preguntar llavors a la nena com jugava amb el seu tiet, i la seva resposta va ser que "apagava la llum i la tocava amb una punxa" mentre assenyalava la part posterior.

El sospitós, en tenir coneixement que estava sent buscat per la policia, es va presentar en un comissaria on va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual i posat a disposició de l'autoritat judicial, que ha decretat el seu ingrés a presó.