Tres dones han denunciat un taxista per una suposada agressió homòfoba a l'aparcament d'una discoteca de Viladecans, al Baix Llobregat. El taxista, segons han denunciat les dones, les va pegar i les va tirar a terra després de tractar-les de "guarres" i de "bolleres de merda". En canvi, el taxista assegura que van ser les dones qui el van agredir. 

Segons el relat de les dones, dues d'elles, que són parella, estaven abraçades quan el taxista les va mirar amb fàstic i els va dir: "això és el que us agrada". Una de les dones, asseguren, es va sentir ofesa i va donar un cop amb la mà a una de les portes del taxi, sense provocar cap dany. Aleshores, el taxi va frenar de cop, el conductor va baixar i les va començar a escridassar, tot recriminant aquest gest, i les va insultar amb crits de "bolleres de merda" i "sou unes guarres". 

El taxista assegura que van ser les tres dones qui el van pegar i el van tirar a terra durant la discussió

Després, diuen les tres dones, el taxista les va pegar i les va tirar a terra durant la discussió. El taxista, en canvi, assegura que van ser elles qui el van tirar a terra, el van pegar a la cara i li van donar una puntada de peu al pit.

Precisament, la denúncia presentada davant dels Mossos és per presumptes delictes contra l'exercici dels drets fonamentals i les llibertats públiques, i presumptes delictes de lesions i danys. El taxista, per la seva banda, ha denunciat les tres dones per suposades lesions lleus.

Uns i altres declararan davant del jutjat de Gavà que porta el cas entre el 29 de maig i el 12 de juny, mentre la fiscalia de delictes d'odi i discriminació també estudia el cas.