Un ratolí va protagonitzar la imatge del dia a l'oficina de premsa de la Casa Blanca (EUA). Els fets van tenir lloc dimarts al voltant de les onze del matí quan el rosegador va lliscar des del sostre fins a caure sobre la falda del reporter de NBC News Peter Alexander. Els periodistes van intentar arraconar l'animal darrere d'un moble, però aquest va aconseguir escapar. Alguns dels assistents van compartir instantànies i vídeos d'una situació que la majoria s'ha pres amb humor malgrat el sobresalt inicial.

"En altres notícies: un ratolí literalment va caure del sostre de la nostra cabina de la Casa Blanca i va aterrar a la meva falda", assenyalava Peter Alexander a través del seu compte de Twitter. L'animal aconseguia esquivar les cadires de l'oficina de premsa de la Casa Blanca i acabava arraconat sota un moble ple de cables. El moment de caos va ser capturat per alguns dels reporters que es trobaven a la sala i ha donat lloc a una infinitat de bromes i comentaris.

"Actualització d'estat: un ratolí ha escapat de l'àrea de l'oficina, ara corre lliurement a la sala de premsa. La persecució està en marxa", feia broma el periodista de la de CNBC Eamon Javers a través del seu perfil a les xarxes socials, mentre alguns assistents provaven de localitzar el parador del rosegador.