Catalunya s'ha despertat aquest dissabte amb pluges intenses a moltes parts del seu territori, sobretot, a les Terres de l'Ebre i s'espera que al llarg del matí arribin a totes les comarques.

Previsió meteorològica d'aquest dissabte

Les previsions meteorològiques per aquest dissabte són de ruixats intensos, abundants i amb tempestes. De fet, a les Terres de l'Ebre i al Pirineu ja han caigut els primers aiguats aquesta matinada, concretament 100 l/m².

No obstant això, les comarques més afectades han estat les de l'Ebre, que han començat notar les conseqüències d'aquest temporal la nit d'aquest divendres. De fet, en alguns municipis com, per exemple, Ulldecona (Montsià), s'han detectat fortes tempestes.

A les terres de l'Ebre, les pluges han començat aquesta nit, provocant trombes d'aigua molt intenses. Una de les zones més afectades ha estat Horta de Sant Joan (Terra Alta), on han caigut 21 mm de pluja en tan sols 30 minuts.

Lluvia Otoño - Previsión del Tiempo - EFE

Les previsions meteorològiques d'aquest dissabte són de pluges intenses a tot Catalunya / EFE

Fortes pluges i tempestes a Catalunya

Els forts aiguats arribaran a tot Catalunya al llarg d'aquest matí i s'esperen pluges molt intenses a tot el territori, que no pararan fins a primera hora de la tarda i que afectaran, sobretot, a les comarques de l'oest.

A la tarda, les pluges pararan a quasi totes les comarques, exceptuant el Pirineu i les comarques de Girona, on s'espera que caiguin pluges de poca intensitat.