Un oficial de la Marina dels EUA ha confirmat que els tres vídeos publicats pel New York Times entre desembre del 2017 i març del 2018 gravats per pilots de l'exèrcit perseguint ovnis, són reals.

El maig d'aquest any, els pilots de la Marina de Estats Units van assegurar haver vist objectes no identificats que es movien a una velocitat hipersònica, i no només això, ja que aquests cossos estranys realitzaven maniobres impossibles en l'aire davant la costa est dels Estats Units, segons ha donat a conèixer el diari nord-americà.

D'acord amb els testimonis d'aquest esdeveniment, aquests objectes no tenien propulsors ni tubs d'escapament visibles, tanmateix, podien assolir grans velocitats.

Ryan Graves, pilot d'avions caça F/A-18 Super Hornet, encarregat d'informar sobre els albiraments al Pentàgon i al Congrés dels Estats Units, ha manifestat a The New York Times que "aquestes coses estaven allà a dalt tot el dia".

Malgrat això, els pilots no asseguren que aquests objectes estranys siguin d'origen extraterrestre, ja que molts ovnis resulten tenir explicacions lògiques.

Al principi, el Pentàgon havia procurat mantenir en secret aquest tipus de notícies a petició de l'exsenador HarryReid, però ara el mateix Reid ha expressat el seu desig que els legisladors celebrin audiències públiques sobre el que saben els militars, ha informat Fox News.

El primer vídeo que mostrava l'objecte no identificat va ser pres el 14 de novembre del 2004, el segon clip va ser capturat el 21 de gener del 2015 i mostra un altre vehicle aeri amb pilots comentant l'estrany que és. El tercer i últim vídeo també va ser pres el 21 de gener del 2015, però fins al moment no s'ha identificat si és el mateix objecte o es tracta d'un de diferent.

Davant d'aquests esdeveniments, el president els Estats Units, Donald Trump, ha comentat que se li va informar sobre els albiraments d'objectes voladors no identificats per part dels pilots de la Marina, però es va mostrar escèptic sobre l'existència d'ovnis. "Vaig tenir una reunió molt breu sobre això. La gent diu que està veient ovnis. M'ho crec? No particularment", va detallar a ABC News a començaments d'aquest any.