Vídeos impactants, divertits i viralsElCaso.cat us ofereix una recopilació dels cinc vídeos més interessants i vistos entre els que s'han publicat aquesta setmana. Una llista amb els vídeos més virals i compartits durant la setmana del 2 al 8 de novembre.

Una bona manera de recuperar els vídeos més vistos i no perdre-se'n cap. En aquesta secció també pots consultar tots els vídeos publicats i les llistes d'altres setmanes.

1. L'emocionant reacció d'una nena quan li diuen que ha estat adoptada

En les imatges es pot veure com la directora del centre li comunica la bona notícia i la nena es llança sobre ella en una forta i llarga abraçada. Llegir-ne més.

2. Una nena pinta draps de cuina per pagar el tractament del seu pare amb càncer

Una nena de 5 anys ha tingut la iniciativa de pintar draps de cuina per ajudar a pagar el tractament del seu pare, que pateix un tumor cerebral. La mateixa nena ha difós les seves creacions per les xarxes socials  i la seva tendra història ràpidament ha captivat a moltes persones arreu del món. Llegir-ne més.

3. Una família sencera cau en un pou d'aigua intentant fer-se una selfie

Una família sencera ha caigut en un pou ple d'aigua mentre s'estaven fent una selfie i el vídeo del rescat s'ha fet viral. Llegir-ne més.

4. Un jove destapa la infidelitat de la seva dona embarassada en una festa

El vídeo d'un home que explica en una festa plena de gent que la seva esposa li ha estat infidel i que està embarassada del seu millor amic s'ha fet viral. Llegir-ne més.

5. Una professora no apaga el micròfon en una classe virtual i insulta els alumnes

La pandèmia del coronavirus ha provocat que moltes escoles i instituts hagin de fer classes de manera virtual i això a vegades pot suposar moments incòmodes, com el que ha viscut Norma Hernández Urquidi, una professora de secundària d'una escola de Saltillo, una ciutat de Mèxic. Llegir-ne més.