Vídeos impactants, divertits i viralsElCaso.cat us ofereix una recopilació dels cinc vídeos més interessants i vistos entre els que s'han publicat aquesta setmana. Una llista amb els vídeos més virals i compartits durant la setmana del 26 d'octubre al 1 de novembre.

Una bona manera de recuperar els vídeos més vistos i no perdre-se'n cap. En aquesta secció també pots consultar tots els vídeos publicats i les llistes d'altres setmanes.

1. Un professor perd els nervis en una classe virtual: "Fins mai més"

El professor, que apareix a la part superior esquerra de la pantalla, primer intenta mantenir la calma, però a poc a poc va incrementant el seu grau de malestar i indignació per l'actitud dels alumnes, que apareixen amb les càmeres apagades. Llegir-ne més.

2. Un jutge apareix en calçotets en una videotrucada i es fa viral

Escàndol durant una videotrucada per l'aparició d'un conegut jutge en calçotets, l'home, que és membre del Tribunal Superior de Justícia, es pensava que tenia la càmera apagada i s'ha fet viral. Llegir-ne més.

3. Roben el mòbil a un periodista en ple directe

Els fets van passar el dimarts a Sarandí, una ciutat de Buenos Aires, a Argentina. Tot va començar quan Diego Demarco, el periodista que ha patit el robatori, estava en directe amb el mòbil a la mà i, de cop i volta, va aparèixer un home que li va agafar el telèfon i va marxar corrents. Llegir-ne més.

4. L'amistat entre una foca i un submarinista que s'ha fet viral

El vídeo d'una foca que s'acosta a un submarinista buscant amor i carícies ha corregut com la pólvora a les xarxes socials i s'ha fet viral a tot arreu. Llegir-ne més.

5. Troben l'Amèlia, la nena de 3 anys desapareguda a Calella

En aquest vídeo es pot veure, a la porta de la comissaria de Calella, l'alegria de la família de l'Amèlia, quan els hi han dit que ja s'havia trobat la nena. Llegir-ne més.