Vídeos impactants, divertits i viralsElCaso.cat us ofereix una recopilació dels cinc vídeos més interessants i vistos entre els que s'han publicat aquesta setmana. Una llista amb els vídeos més virals i compartits durant la setmana del 19 al 25 d'octubre.

Una bona manera de recuperar els vídeos més vistos i no perdre-se'n cap. En aquesta secció també pots consultar tots els vídeos publicats i les llistes d'altres setmanes.

1. Un gos defensa una nena de l'esbroncada de la seva mare i es fa viral

Diuen que el gos és el millor amic de l'home i Harry Potter, el golden retriever protagonista del nou vídeo viral del moment així ho demostra, en protegir lleialment una nena petita que estava sent durament esbroncada per la seva mare. Llegir-ne més.

2. Cada cop apareixen més animals pels vàters: serps, rates i llargandaixos

Llegendes urbanes com la presència de cocodrils a les clavegueres o d'altres rèptils sortint pel vàter són prou conegudes i agafen volada quan es difonen casos com el d'un home i la seva germana, que han patit un bon ensurt en obrir la tapa del seu. Llegir-ne més.

3. Brutal caiguda d'una nena i un bebè per unes escales mecàniques amb el cotxet

Una nena i un nadó que anava assegut en el cotxet han patit un fort accident quan volien baixar per les escales mecàniques d'un centre comercial. Les imatges captades per les càmeres de seguretat han reflectit la forta caiguda. Llegir-ne més.

4. Còmic i viral vídeo d'un home que retira una bandera espanyola a Barcelona

El responsable de la desaparició d'aquestes banderes no ha estat el vent. Els darrers dies diversos grups independentistes s'han conjurat per "netejar", segons deien ells mateixos, la ciutat de banderes. Llegir-ne més.

5. Enxampats dos Mossos d’Esquadra ballant música màquina en un cotxe patrulla

Nou rebombori als Mossos d'Esquadra. Les imatges en vídeo d'un cotxe patrulla de la policia catalana en marxa amb música màquina a tot drap s'han filtrat a les xarxes socials. A l'interior del cotxe patrulla: dos agents de Seguretat Ciutadana de la regió policial de GironaLlegir-ne més.