Vídeos impactants, divertits i viralsElCaso.cat us ofereix una recopilació dels cinc vídeos més interessants i vistos entre els que s'han publicat aquesta setmana. Una llista amb els vídeos més virals i compartits durant la setmana del 9 al 15 de novembre.

Una bona manera de recuperar els vídeos més vistos i no perdre-se'n cap. En aquesta secció també pots consultar tots els vídeos publicats i les llistes d'altres setmanes.

1. Com cuinar carn amb una planxa de cabell o amb la rentadora

Cuinar carn amb la planxa de cabell, amb la rentadora o amb la torradora és possible. De fet, s'han viralitzat uns vídeos on es veu una noia cuinant xurrasco, salsitxes, bacó, hamburgueses i costelles amb tota mena d'electrodomèstics. Llegir-ne més.

2. Una màquina expenedora ofereix gossos i gats vius com a premi

Una fotografia publicada a la xarxa social xinesa Weibo per una reconeguda model ha provocat una onada d'indignació. La imatge mostra una màquina expenedora que ofereix com a premis cadells de gats i gossos vius tancats. Nombroses associacions animalistes ja han denunciat el cas, instant a les autoritats de la Xina a investigar el cas amb urgència. Llegir-ne més.

3. Els metges extreuen un peix viu de la gola d’un pescador

Un pescador egipci va estar a punt de morir després que un peix viu li entrés per la boca i s’instal·lés al seu coll. L’home va arribar d’urgència i gairebé inconscient a l’hospital, sense poder parlar i amb prou feines respirar. Per sort, els metges van intervenir-lo a temps, van extreure l’animal i van salvar la vida del pacient. Llegir-ne més.

4. Apareix una anaconda de sis metres guiant un grup de serps perilloses

Un grup d'estudiants que realitzaven una excursió per un bosc del Brasil va topar amb una anaconda d'uns sis metres creuant un camí, acompanyada per un grup de serps més petites. En lloc d'espantar-se i sortir corrents, els estudiants no van dubtar en treure la càmera i enregistrar la sorprenent processó de rèptils. El vídeo es pot trobar a la xarxa social TikTok i ja acumula milions de visites. Llegir-ne més.

5. Apareix una espectacular manada de 25 dofins al port de Tarragona

Imagina que estàs navegant per la costa tarragonesa i, de cop i volta, veus un grup de més de 25 dofins a pocs metres. Per increïble que sembli, això mateix és els que els ha passat a uns veïns que estaven passejant amb la barca a 500 metres del port. Llegir-ne més.