Gran ensurt el que han viscut aquest dimarts de matinada els veïns de la Via Augusta de Barcelona, a l'alçada de la ronda del General Mitre. Un autobús de línia que circulava en sentit muntanya s'ha incendiat en plena via poc després de les tres de la matinada per motius que es desconeixen i ha començat a cremar sense control.

Les flames han crescut molt ràpidament i el combustible que hi havia dins del vehicle ha provocat diverses explosions que han esglaiat els veïns.

El conductor de l'autobús ha actuat ràpidament per aturar el vehicle en un lloc segur i intentar apagar les flames amb l'extintor. Tot i això, la virulència de l'incendi ha obligat a actuar als bombers i a la Guàrdia Urbana, que han arribat ràpidament al lloc.

La Via Augusta s'ha hagut de tallar durant una llarga estona fins que les restes del vehicle, totalment calcinat, s'han pogut retirar.

El foc, afortunadament, no ha deixat cap ferit. Curiosament, és el segon vehicle que crema al mateix lloc en poc temps: al maig, un camió es va incendiar al mateix punt però en l'altre sentit de la marxa.