Vídeos impactants, divertits i viralsElCaso.cat us ofereix una recopilació dels cinc vídeos més interessants i vistos entre els que s'han publicat aquesta setmana. Una llista amb els vídeos més virals i compartits durant la setmana del 27 de juliol al 2 d'agost.

Una bona manera de recuperar els vídeos més vistos i no perdre-se'n cap. En aquesta secció també pots consultar tots els vídeos publicats i les llistes d'altres setmanes.

1. Milers d'abelles envaeixen una platja i ataquen els banyistes

Després de l'avís de diverses persones que aquell dia estaven a Steger, fins a la zona es van desplaçar diversos experts en apicultura que van aconseguir aïllar i recollir als insectes dins d'una caixa. Llegir-ne més.

 
2. Guanya emportar-se el que vulgui d'un súper i no t'imagines què acaba agafant

Un home guanya un popular concurs de televisió. El premi és emportar-se tot el que vulgui (i pugui) recollir durant un minut en un conegut supermercat.Llegir-ne més.

 

3. Un nen cau d'un cotxe en marxa i se salva de forma miraculosa

Quan el conductor s'adona que ha perdut el nen, atura el cotxe i surt corrents a buscar el petit. Alhora, el nen, atordit, s'aixeca i surt corrents a trobar-se i abraçar-se amb el seu pare. Afortunadament tot ha acabat sent només un gran ensurt. Llegir-ne més.

 

4. Un avi en cadira de rodes causa un embús monumental en un túnel

Un avi circulant en cadira de rodes elèctrica ha format un embús monumental al túnel Julio Luengo, a Las Palmas de Gran Canària. L'home ha hagut de ser escortat per la policia fins a la sortida. Llegir-ne més.

 

5. Un nen enamora al món en posar la mascareta al seu gos per sortir de casa

Un nen ha enamorat el món en posar-li al seu gos la mascareta protectora contra el coronavirus en sortir de casa. Tota una declaració d'amor cap al seu millor amic que ha captat un veí i s'ha convertit en vídeo viralLlegir-ne més.