Vídeos impactants, divertits i virals. ElCaso.cat us ofereix una recopilació dels cinc vídeos més interessants i vistos entre els que s'han publicat aquesta setmana. Una llista amb els vídeos més virals i compartits durant la setmana del 3 al 9 d'agost.

Una bona manera de recuperar els vídeos més vistos i no perdre-se'n cap. En aquesta secció també pots consultar tots els vídeos publicats i les llistes d'altres setmanes.

1. Enxampen un bebè escapant-se del llit per dormir al costat del seu gos

Una mostra més del vincle especial que hi ha entre els gossos i els nens, sempre pendents d’ells i vigilant que no prenguin mal. Llegir-ne més.

 
2. Mako, el gos que s'ha fet famós per actuar com si fos un gat

Mako és un pitbull de dos anys que s'ha fet famós a internet perquè actua com si fos un gat: no borda i li encanta pujar sobre els mobles com ho fan els felins. Llegir-ne més.

 
3. Compren sushi i quan arriben a casa descobreixen que brilla en la foscor

Quan Arun Yolpaiboon i el seu fill Natthanai Kanchanawasa van arribar a casa van veure una resplendor blavosa que emergia d’una de les gambes incloses en el menú. Llegir-ne més.

 
4. Un home perd quatre dits de la mà i es fabrica la seva pròpia pròtesi

Gràcies a la seva creativitat i imaginació, Davis ha estat capaç de mostrar pas per pas com fer una pròtesi, fet que ha ajudat moltes persones que no es poden permetre pagar-ne una. Llegir-ne més.

 
5. Un turista destrossa una escultura de 200 anys mentre es fa una foto

Quan els guàrdies de seguretat van veure l'escultura trencada van avisar i van aconseguir identificar l'home gràcies a les càmeres de seguretat que ho van filmar tot. Llegir-ne més.