"Tot pels likes". Sembla que aquesta és la màxima d'un jove youtuber que, aquesta setmana, ha protagonitzat unes lamentables imatges. Un company l'ha gravat, i ell ha aprofitat per penjar el vídeo a les xarxes.

Els fets van passar el dimarts al matí, a l'institut Muralla Romana de Lugo. El youtuber en qüestió es va disfressar de pallasso, es va colar al centre educatiu i va llençar un pastís a la cara d'un docent mentre feia classe als alumnes.

Atac a un professor

El youtuber, disfressat, va entrar a l'institut sense permís. Es va passejar per tot el centre, acompanyat d'un amic que l'anava gravant, fins que, en un moment donat, va entrar a una de les aules.

Es va presentar a una classe d'informàtica amb un pastís a la mà, vestit de zebra, amb una màscara de pallasso que li tapava la cara i amb un barret de copa. El professor li va advertir que no podia estar allí, i la resposta del jove va ser llençar-li el pastís a la cara i fugir corrent.

Puntolunático: bromes de mal gust

Els alumnes van dir al professor que el noi té un compte d'Instagram i de YouTube, Puntolunático, on penja vídeos que grava fent bromes pesades pels carrers de Lugo. En molts d'ells, vestit de la mateixa manera.

Crònica d'un vídeo anunciat

El docent, que no va patir lesions de cap mena més enllà d'unes quantes taques al jersei, va denunciar els fets a la policia. Cap al final del matí, els agents ja l'havien detingut, tot i que el van posar en llibertat aquella mateixa tarda.

Segons recull El Español, aquella mateixa tarda el youtuber va anunciar per xarxes que penjaria un nou vídeo: era el que havia gravat a l'institut.

Va aconseguir el seu objectiu

Segons indica El Progreso, el youtuber va multiplicar el número de seguidors que tenia a les xarxes socials i el vídeo s'ha fet viral en qüestió d'hores.