Dins del seu taxi, amb els pantalons baixats i enmig d'una de les vies més transitades de la ciutat de Mèxic. Així és com un agent de la policia va sorprendre, i gravar, un taxista en una autopista a la capital del país Centre-Americà.

Els fets van passar a l'Anell Perifèric de Mèxic, una de les principals vies, i una de les més transitades, que rodeja gran part de la ciutat. Les imatges d'aquest sorprenent fet van començar a circular el dilluns a Twitter, i s'han fet virals: ja acumulen prop de 19.000 reproduccions.

Enxampat "in fraganti"

Un taxista, portat pel desig més primari dels humans, para el seu cotxe enmig de la carretera per saciar les seves necessitats amb una dona. No s'esperava que un policia els sorprengués, amb la roba interior a terra i el seient del copilot estirat.

El vídeo, que va gravar el mateix agent, mostra el taxista practicant sexe amb una dona sense vergonya ni escrúpols, al mig de la carretera i a la vista de tothom. Quan el policia li demana a l'home que baixi del vehicle, aquest no sap com reaccionar i es queda immòbil.

"¡Que bajes!"

El xofer, en estat de xoc, només és capaç de baixar la finestra del taxi i mirar l'agent, que segueix gravant durant un minut i mostra a les imatges la matrícula del seu cotxe. Fins a 4 vegades demana el policia que baixi del vehicle. A la quarta, en veure l'absència de resposta, es violenta i li crida "¡Que bajes!"

Investigat per les seves accions

El vídeo, que ensenya la imprudència del taxista en parar enmig d'una via amb gran tràfic de cotxes, s'ha fet viral des que el dilluns va començar a circular per Twitter.

Aquesta pintoresca escena ha passat en un moment complicat pel gremi de taxistes a la ciutat mexicana, ja que estan organitzant diverses manifestacions i piquets per protestar contra plataformes de VTC, com Uber.

Ara, la Secretaria de Mobilitat de la Ciutat de Mèxic (Semovi) ha anunciat que investigaran els fets i interposaran una denúncia contra el taxista.