Beure alcohol al carrer no està permès al campus de la Universitat de Wisconsin, als Estats Units. Fer-ho et pot comportar una multa. És el que li va passar a un jove que participava en un botellón en una festa d'aquesta universitat americana.

Festa, música... i molt d'alcohol fins que va arribar la policia. Un noi menor d'edat va ser interpel·lat per la policia i el va multar. Si bé és cert que això podria ser una història més d'alcohol i universitat, la manera que el noi va trobar per pagar la multa s'ha convertit en viral.

Bitllets per pagar la multa

Els seus amics, tal com es pot veure al vídeo, li van començar a llençar bitllets per poder pagar la multa al moment al policia. Són molts els que ajuden a sufragar la multa al jove. Que, tot i que sota els efectes de l'alcohol, ho celebra de manera molt efusiva.

Pel que es veu al vídeo, la suma de bitllets que acumula en pocs segons és suficient per pagar la multa al policia. Segurament va poder pagar i també comprar més ampolles per seguir la festa. Pitjor va ser l'endemà.