L'obra de la naturalesa és tant basta que no deixarà mai de sorprendre. Una mostra d'això és el que passa amb les pedres que cauen per un misteriós precipici australià. Les poden tirar amb força i ràbia, però no cauran. Com si es tractés d'un truc de màgia, tornaran sempre cap amunt amb força

Aquest dantesc fenomen passa a la muntanya de Bluff Knoll, al Parc Nacional Stirling Range d'Austràlia. Ho han comprovat un grup de turistes que, impactats per la força natural que fa pujar les pedres per una muntanya, ho han gravat tot amb el mòbil. Les imatges d'aquesta curiositat s'han fet virals i, en un sol dia, ja acumulen més de 8.000 reproduccions.

Efecte bumerang

Els turistes estaven visitant la famosa muntanya de Bluff Knoll, coneguda mundialment pel fenomen que fa el vent que passa al seu voltant. Quan hi van pujar, van decidir posar a prova les llegendes urbanes que la gent contava sobre aquest precipici, i van quedar encantats: en tirar pedres, les fortes ventades les feien pujar i tornaven cap a ells, com si de bumerangs es tractessin.

Una experiència màgica

Davant la insòlita imatge que els tornava la Mare Terra, el grup va decidir gravar-ho tot i compartir-ho a les xarxes socials, on, en un dia s'ha viralitzat. Una experiència única, cortesia, segons els experts, dels forts remolins de vent que es formen a la cima de la muntanya.