És, segur, una anècdota que l'acompanyarà tota la vida. Una noia s'ha quedat sense pestanyes després que un consolador li hagi colpejat a la cara.

La víctima d'aquest aparell (que, en comptes de donar-li plaer, li ha causat un trauma) és Tegan Denham, una noia que, mentre estava de festa, va rebre l'impacte del consolador.

Sense pestanyes per un consolador

La noia ha gravat el moment posterior a l'accident, i ha explicat, amb els ulls grans com taronges (i igual de pelats) que estava ballant amb un consolador a la mà. En un moment donat, s'ha donat un cop a la cara, i les conseqüències han estat molt més que un ridícul espantós.

El vídeo del moment s'ha fet viral de seguida, ja que tot i la (aparent) desgràcia ocular que li ha passat a la jove, ha seguit rient i ballant a la festa. Amb menys pes al seu cos, això sí.

Un "regal" de bingo

Segons ha explicat la noia, la festa en qüestió és una mena de "bingo" amb música en directe i ball. S'ho estava passant tan bé que s'ha deixat emportar per la corrent, fins que li ha tocat el "premi".

La seva narració dels fets (gràcies per tant, generació millennial) és d'allò més entretinguda: "Aquesta nit he anat al Bingo Bongo i m'he donat un cop a la cara amb un consolador, i s'ha endut les meves extensions", ha explicat.

Tot i que ha confirmat la desaparició de les pestanyes falses, no sembla que les de veritat hagin quedat il·leses. El vídeo del moment s'ha convertit en tendència, i acumula més de 500.000 reproduccions en només 2 dies.