Una de les batalles més espectaculars de la natura s'ha fet viral a internet. Es tracta d'una lluita cos a cos de dos de les bestioles més perilloses del món: un escorpí i una vídua negra. 

Uns "investigadors" han decidit posar aquestes dues bestioles en un mateix recipient per veure com reaccionarien, i el resultat és espectacular: una lluita a mort entre tots dos aràcnids, que intenten atacar l'altre i, alhora, defensar-se.

L'escorpí intenta atacar per totes les bandes el cos de l'aranya amb el seu fibló, mentre que la vídua negra es defensa com pot, utilitzant la seva teranyina per bloquejar la cua i esquivant el fibló amb tota l'agilitat.

L'estratègia final de l'escorpí, però, és la més espectacular i efectiva: agafa una de les potes de l'aranya i l'immobilitza, i és aleshores quan aprofita per clavar-li el fibló. Poc a poc, l'aranya convulsiona i acaba quedant-se immòbil. L'escorpí, sigui com sigui, també acaba immòbil: tots dos animals estan morts.

El vídeo ha provocat els comentaris de desenes d'internautes que consideren que aquest espectacle és, simplement, una mostra més de la prepotència humana que utilitza els animals com un entreteniment