El cervell de mig món ha explotat després de veure el vídeo de Tori Pareno, una estatunidenca de 19 anys. I és que aquesta noia ha creat una nova il·lusió òptica amb les seves mans en què sembla que una extremitat està dins l'altra.

El vídeo d'aquest increïble truc ja s'ha fet viral: acumula 9,1 milions de reproduccions i s'ha compartit més de 176.000 vegades. Els usuaris de les xarxes estan obsessionats a descobrir el truc de Pareno, que ja s'ha fet famosa gràcies a la seva traça.

Les mans màgiques

El vídeo mostra com la noia es posa davant la càmera i comença a doblegar els dits d'una mà sobre la palma de l'altra. Ho fa en repetides ocasions fins que, de sobte, la mà amb la palma oberta es mou cap a l'audiència.

Els seus moviments són tan ràpids que creen una il·lusió òptica, fent l'efecte que una mà es mou a través de l'altra.

Una cosa de bruixeria

Pareno ha assegurat que domina aquest truc des del primer intent, per a sorpresa dels seus seguidors, molts dels quals encara s'intenten desenredar les mans havent fracassat en la seva comesa d'imitar-la.

I és que aquesta noia s'ha convertit en una espècie de 'mestra jedi' dels trucs de mans, i el seu vídeo ha inundat les xarxes socials de tot el món. Milers d'usuaris han replicat ja aquesta il·lusió, i alguns, fins i tot, ho han fet utilitzant guants LED. D'aquesta manera, han creat un miratge encara més extrem i impactant.