Les xarxes socials són un meravellós món de caos, debats estúpids, insults, "memes" i humor. L'última novetat que ens porta una de les plataformes preferides, Instagram, és un filtre que ha portat a la histèria i diverses arrítmies les mares d'alguns usuaris.

Sasha dog: l'adoptem?

El filtre es tracta d'una mena d'sticker que mostra un gos estirat a terra en realitat augmentada. De fet, com que es pot modular la seva mesura i es pot col·locar on es vulgui, sembla tan real que algunes persones s'han cregut que era de veritat. Les reaccions que han deixat són espectaculars.

"Us trauré a fora, a tu i al gos!"

Al sofà, al llit, a la cuina, al menjador, a la terrassa... Milers d'usuaris han decidit aprofitar aquest filtre per fer les bromes més divertides.

En aquest cas, la víctima ha estat la mare de l'usuari @alejandropozoo_. La dona creia que el seu fill havia pujat un gos del carrer a la seva casa, i es va angoixar tant que li va enviar nombrosos àudios de WhatsApp cridant.

La dona, que estava a punt d'un atac de nervis, va escridassar el seu fill Àlex. Després de proferir-li diversos insults i amenaces de mort, la mare es lamentava: "Com em deixi puces...". Fins i tot va amenaçar el jove, que li estava prenent el pèl, amb no deixar-lo entrar a casa.

El seu fill ha penjat un vídeo d'aquesta reacció a Twitter, on ja acumula gairebé 700 mil reproduccions.

El creador també ha guanyat fama

El Sasha dog és, doncs, una de les últimes modes dels millennials. El creador del filtre, @antonio.ruggiero93 ha guanyat una gran fama entre els usuaris d'Instagram: ja acumula més de 300 mil seguidors al seu perfil, tot i que no té cap post penjat.