Una dona sense llar s'ha tornat viral a les xarxes socials després que un oficial de policia la gravés cantant amb una veu prodigiosa O mio babbino caro', de Puccini, al metro de Los Angeles.

La veu de la dona ha captivat milers d'usuaris de les xarxes i ha fet que els mitjans es llancin a la recerca de la protagonista del vídeo per conèixer la seva història.

Un ciutadà commogut per la veu l'ha fet guanyar més de 45.000 euros

La misteriosa dona és Emily Zamourka, de 52 anys, que va créixer a Rússia i es va mudar als EUA quan tenia 24 anys. Somiava ser cantant i impartia classes de música, però es va trobar al carrer després de caure malalta i que li robessin el seu violí, de més de 9.000 euros, que tocava davant dels transeünts per sobreviure. La dona va decidir llavors recórrer a l'únic instrument musical que li quedava: la seva veu.

Una setmana més tard que la policia de Los Angeles, donés a conèixer-la a través de les seves xarxes socials, Zamourka ja compta amb més de 45.000 euros per sortir dels carrers gràcies a una campanya de crowfunding iniciada per un ciutadà commogut per la seva actuació. D'aquesta manera, la dona tindrà una nova oportunitat per tornar a treballar en la seva passió, la música.