Una mare va decidir fer una broma molt cruel els seus fills: simular que es tallava un dit mentre cuinava.

La dona simplement va utilitzar una bossa de plàstic, una pastanaga i salsa quètxup per donar un ensurt brutal als petits. Ella mateixa ho ensenya en un vídeo que va penjar a les xarxes i ara s'ha fet viral.  

La desesperació dels fills

En el vídeo la dona explica tot el procés de "bricolatge" que utilitza per simular l'accident domèstic. Primer, agafa una petita bossa de plàstic i se la col·loca sobre el dit doblegat, després, talla un tros de pastanaga que li substitueix la part del dit que li falta i finalment, empastifa la verdura amb salsa quètxup. A partir aquí, la broma està servida.

Els petits veuen el "terrible" accident que ha patit la mare i es posen a cridar histèrics mentre la intenten ajudar

Per cridar l'atenció dels seus fills la dona es posa a cridar fins que entren a la cuina. És en aquest moment que els petits veuen el "terrible" accident que ha patit la mare i també es posen a cridar histèrics mentre la intenten ajudar per aturar l'hemorràgia. Al cap d'uns segons, el vídeo acaba amb la mare posant-se a riure i els petits, encara amb els nervis a flor de pell, intentant relaxar-se i assimilant la mentida. 

La gravació la va penjar la mateixa dona a la plataforma Tik-Tok el 23 d'agost i ara, s'ha fet viral. En aquesta xarxa la dona té una col·lecció de gravacions anomenada "Venjant-me dels meus fills" i penja diverses peces fent bromes als nens.