Un popular raper ha sumit desenes de persones en pànic al pujar al sostre d'un autobús públic i disparar un llançaflames. Els fets han estat gravats per diversos testimonis, enregistraments que s'han fet virals a l'instant a les xarxes socials.

Un raper dispara un llançaflames des del sostre d'un bus

El jove raper novaiorquès Christopher Dupree s'ha lliurat a la policia de Nova York que l'acusa d'imprudència temerària per haver-se pujat al sostre d'un autobús amb un llançaflames que ha accionat en diverses ocasions encara que ell al·lega que gravava un vídeo musical.

En diferents vídeos ja virals difosos per les xarxes socials es pot veure que el músic, conegut també com a Dupree G.O.D, enfilant-se, llançaflames en mà, al sostre d'un autobús de la línia B-26 que s'havia aturat en un semàfor al barri de Brooklyn, saltant des d'una furgoneta de dinar ambulant que estava aparcada a la vorera.

Una vegada sobre el vehicle de transport públic, el cantant, descamisat, ha començat a llançar flames cap a dalt amb la seva arma, la qual cosa ha provocat petits focs sobre el sostre de l'autobús i sobre l'asfalt. Després d'uns 40 segons, Dupree ha saltat al voral.

El raper s'ha entregat a la policia

Segons el canal NBC, el cantant ha arribat a la comissaria del districte 79 de Nova York muntat en un Porsche i acompanyat del seu advocat Cary London, que ha al·legat que es tractava de l'enregistrament d'un vídeo musical.

Raper llançaflames / Twitter

Un popular raper ha causat el pànic als carrers de Nova York disparant un llançaflames des del sostre d'un autobús públic / Twitter

"S'estava gravant un vídeo musical. Podeu treure les conclusions que vulgueu d'aquest vídeo, però el que és important és que ningú no va resultar ferit i que els llançaflames són legals en l'estat de Nova York", ha dit London citat per la NBC.