Un noi ha estat a punt de morir ofegat en un llac glaçat en no trobar el forat de sortida. Un companya seva ha gravat les agòniques imatges.

Llista de coses per fer

@jasontodolist és el nom pel qual es coneix un jove influencer dels Estats Units que es dedica a viatjar pel món, complint la seva llista de coses pendents per fer abans de morir. Una d'elles era nedar sota el gel i quan va viatjar a un llac gelat d'Utah, va creure trobar la millor oportunitat per fer-ho.

En el vídeo, gravat per una amiga, es veu com el jove es capbussa al llac a través d'un forat a la superfície i comença a nedar per trobar un altre forat, obert per ells, per sortir. Tot sembla anar bé fins que el jove no troba la sortida.

Desesperació

Al principi, en no trobar el forat de sortida, dona la volta per tornar al lloc per on havia entrat. El noi va tocant el gel buscant el forat, gairebé tranquil·lament.

No obstant això, en tampoc no trobar el forat, els seus moviments es tornen desesperats i matussers. Fins i tot hi ha un moment en què intenta trencar el gel amb la seva esquena, sense èxit.

Durant uns anguniosos minuts, @jasontodolist recorre diversos metres, donant voltes, fins que per fi troba la sortida i surt ràpidament a respirar.

La seva cara es tà vermella i es recolza en el gel per recuperar-se de l'ensurt. El seu gos, un golden retriever, que havia seguit tot el procés s'apropa a ell movent la cua i acariciant-lo.

L'amiga que gravava no es va adonar del perill que havia corregut el seu amic fins que va veure la seva cara d'ensurt.

Ensurt viral

El jove ha pujat l'escena al seu compte d'Instagram, on va escriure que "mai no havia estat tan a prop de morir. Els meus ulls s'estaven congelant. La superfície de gel em semblava tota igual". Els seus seguidors han comentat el vídeo, alguns donant-li suport i d'altres criticant la seva imprudència.