En un comiat de solter passen moltes coses. Una d'elles pot ser que un home acabi despullat i passejant pel carrer com qui no vol la cosa. Els veïns de Gran Canària han sigut testimonis d'aquesta insòlita imatge (que no tothom hagués volgut veure).

L'escena la va protagonitzar un turista el passat cap de setmana, a la Platja de l'Anglès (Gran Canària). Un vianant que estava per allí va gravar el moment, i el vídeo s'ha fet viral a les xarxes socials.

Una celebració sense roba

Les imatges mostren el turista, probablement borratxo, passejant pel carrer i vestit únicament amb una samarreta curta de tirants, unes mitges transparents i unes vambes esportives.

El vídeo continua quan l'home, al qual se li veuen totes les vergonyes, es para a parlar amb un taxista. Després d'una breu conversa, segueix el seu camí amb tota la naturalitat del món.

Una escena recurrent

Segons indica Antena 3, aquesta no és una situació nova a les zones més turístiques del país. I és que, cada cop més, creix el malestar i la tensió entre els veïns i els turistes cívics, farts de viure i presenciar aquest tipus de comportament.