Darren Armstrong, un turista de Newcastleton, Regne Unit, ha gravat com ha estat estafat per part d'un taxista a Gran Canària. Armstrong estava gaudint de quatre dies de vacances a l'illa amb la seva dona, la seva filla i la seva neboda, quan van decidir agafar un taxi. En les imatges que ha compartit es mostra com el conductor li estafa 40 euros per un trajecte que costa 6,50 euros.

Armstrong assegura que li va donar al conductor un bitllet de 20 euros per un trajecte que va des de Maspalomas a Platja de l'Anglès, però que en esperar el canvi el taxista li va dir que només li havia donat 5 euros, informa el diari La Provincia.

"No estava segur, però la meva esposa ja havia sortit del cotxe i, naturalment, li vaig donar uns altres 20 euros", explica el turista en la denúncia que publica a Facebook. De nou, el conductor li va dir que li havia donat uns altres 5 euros. "En aquest punt vaig saber que m'estava robant".

El taxista li va dir que només li havia donat 5 euros

 

En aquell moment es va iniciar una discussió i el turista va demanar que li tornés els diners, amenaçant-lo que trucaria a la policia. "Ets un home horrible. Vull els 30 euros i me'n vaig", li etziba, però el taxista es nega.

Armstrong s'ha disculpat per la seva pròpia actitud agressiva, però assegura que "es negava a deixar passar" aquest engany. El britànic acaba el seu missatge demanant a través de les xarxes socials que aquest taxista "sigui assenyalat i avergonyit" i espera que el vídeo arribi a les autoritats competents. Els professionals del sector del taxi han condemnat l'acció. "Difamen al gremi per culpa d'aquest paio", es queixen.