Els Bombers de la Generalitat han rescatat cinc cadells de gos atrapats en un camí d'Alguaire (Segrià). Una veïna de la població ha estat qui ha donat la veu d’alarma en sentir uns lladrucs i veure un gos atrapat en una escletxa del terra. El Grup Animalista d'Alguaire s'ha fet càrrec dels cadells i ara busca persones que els vulguin adoptar.

Segons el grup animalista de la localitat, una noia que passejava per un camí de la població va donar l'avís aquest dimarts després de sentir uns lladrucs i veure un dels animals atrapats en una escletxa del terra. Efectius dels Bombers del parc d'Almenar (Segrià) es van desplaçar fins al lloc on van localitzar i rescatar del terra cinc cadells de gos de la raça Labrador, quatre mascles i una femella, els quals es troben en bon estat de salut.

El Grup Animalista d'Alguaire s'ha fet càrrec dels animals i ara busca persones que vulguin adoptar els cadells, que tenen entre dos i tres mesos de vida. Fins el moment, no ha transcendit si s’ha produït algun tipus de detenció o identificació al respecte.