És, probablement, un dels finals més inesperats en un vídeo d'una agressió. Les imatges han generat un intens debat i una gran sorpresa entre els usuaris de les xarxes socials.

Res és el que sembla

Les imatges mostren com un conductor d'un autobús escolar dels EUA agafa amb violència un nen i el treu fora del vehicle, tirant-lo a terra.

Els vianants que passen per allí surten immediatament a protegir el menor i a carregar contra el conductor, a qui arriben a pegar i insultar, alhora que una dels testimonis truca la policia.

Gir inesperat dels esdeveniments

Mentre la gent reté el conductor, altres vianants atenen el nen davant la càmera d'un mòbil, que ho ha estat gravant tot.

Fins que descobreixen, amb gran sorpresa, que el nen resulta ser un adult amb nanisme que s'havia intentat colar en el transport infantil. Amb joguines i tot.

Testimonis i usuaris d'internet, en xoc

Tant la gent que va participar d'aquesta formidable escena, que passarà a la posteritat com la prova vivent que res és el que sembla, com els usuaris de les xarxes socials que han visualitzat el vídeo, s'han quedat amb la mandíbula penjant fins a terra.

Algun despistat s'ha mostrat indignat davant la violència del conductor cap a un "nen" (molt crescut, ja que té perilla). D'altres han apuntat que, adult o menor, no són maneres de treure una persona d'un autobús.

Això sí: les cares de sorpresa i estupor d'alguns testimonis s'han convertit en 'memes' molt representatius del vídeo en si. Sigui com sigui, aquest viral ja acumula milers de visualitzacions i comparticions a les xarxes, i s'ha convertit en un dels preferits dels usuaris.