El toc de queda i els carrers buits són els aliats perfectes dels lladres. Aquesta nit, quan passaven pocs minuts de les dues de la matinada, un grup de lladres han assaltat un estanc del centre de Sant Cugat, tal com es pot veure en aquest vídeo al qual ha tingut accés ElCaso.cat.

Uns veïns han trucat als Mossos d'Esquadra i una patrulla de la policia catalana ha arribat al lloc dels fets, a l'avinguda de Torreblanca. Tal com es veu a les imatges, els dos agents han sortit del vehicle amb les armes a la mà i una de les policies ha disparat un tret contra els lladres. Els Mossos han explicat que el cotxe ha volgut accelerar i és quan la policia ha disparat un tret intimidatori.

El cotxe amb els lladres, al qual ja hi havien carregat un bon botí de cartons de tabac, s'ha pogut escapar. Segons han explicat fonts policials a ElCaso.cat, s'està investigant l'assalt i, de moment, no s'han pogut detenir els responsables del robatori.

Alguns dels lladres s’escapen corrent

A les imatges es veu com dos dels lladres, que s'amaguen darrere un cotxe quan arriba la patrulla, s'escapen corrents quan els policies tornen a pujar al vehicle.

No consta que el tret que han disparat contra els lladres impactés al seu objectiu. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació també per aclarir els fets, l'actuació dels dos policies i el tret a l'aire d'un dels agents.

Tornen per acabar la feina

El cotxe s'ha escapat dels Mossos tot i el tret i minuts instants després a la zona dels fets per "acabar la feina". Tal com es pot veure en un vídeo que han publicat uns veïns a Instagram, els lladres van seguir amb el robatori i van carregar el cotxe fins que no hi cabia res més. Quan en van tenir prou, van marxar, ara sense la pressa de la patrulla dels Mossos d'Esquadra.