Un home destrossa un quadre de la Verge en una catedral perquè no li ha concedit un miracle. La càmera de seguretat de l'església va gravar l'escena.

Dues pedres

Jorge N, de 38 anys, estava molt enfadat perquè la Verge de Guadalupe no havia escoltat els seus pregaries i no li havia concedit el seu desig. Per això, es va dirigir a la catedral de Guadalajara, a Jalisco (Mèxic) decidit a venjar-se.

En el vídeo, captat per les càmeres de seguretat, es veu com l'home aquesta al costat d'una columna, esperant que una dona acabi de resar davant l'altar de la verge. Quan la creient marxa, deixa una motxilla al terra i treu dues pedres. Després s'apropa a l'altar on és el quadre i les llança amb violència, destrossant la imatge.

Drogues

Tot seguit, l'home marxa corrent, mentre un dels religiosos de l'església s'apropa al retrat al sentir el soroll. Finalment, Jorge N va ser detingut als afores de la catedral i va confessar la raó per la qual ho havia fet.

Antonio Munguía, comandant de la comissària de la localitat, ha assegurat que l'home "es trobava sota els efectes d'alguna droga" i ha afegit que "probablement tingui un problema de salut mental". El vídeo es va pujar a les xarxes socials i s'ha fet viral.