Un treballador descontent s'ha venjat del seu cap destrossant amb una excavadora el seu Range Rover valorat en més de 90.000 euros, a Bradford, Anglaterra. També destrossa un tràiler que s'interposa al seu camí.

Les imatges mostren l'excavador exercint la seva revenja. Els treballadors del lloc intenten parar-lo, encara que l'home es resisteix. Es creu que l'enrenou va començar després que el seu cap l'enviés a casa seva per presumptament estar sota la influència de drogues i alcohol.

Thomas Crompton Demolition, propietari del negoci, ha afirmat que "podrien haver-se perdut vides" si no hagués estat per la intervenció d'alguns valents membres del personal. Tanmateix, la filla de l'home ha criticat els treballadors per ser massa bruscos amb el seu pare i deixar-li diverses "costelles trencades". "Jo sé i ell també que estava equivocat, però podria haver estat tractat d'una millor manera", manifesta.

Com a resultat, el cotxe va acabar amb el sostre destrossat i les finestres trencades. La policia de West Yorkshire ha intervingut per aclarir els fets, informa Mail Online.

incident excavadora Anglaterra

Els treballadors del lloc el van treure per la força de l'excavadora