Un noi de 26 anys va resultar ferit en rebre dues cornades durant els encierros de Sangüesa (Navarra). L'incident va tenir lloc aquest diumenge durant la quarta cursa de les festes de la localitat, quan un dels toros va envestir el jove, travessant-li la cuixa dreta i arrossegant-lo uns 20 metres fins a deixar-lo tirat a terra. Després de rebre les primeres atencions, la víctima va ser traslladada en ambulància al Complex Hospitalari de Navarra on es recupera de les ferides. L'esgarrifosa cornada va ser captada per diversos aficionats que es trobaven presenciant l'encierro.

La quarta jornada de les festes de Sangüesa va deixar un dels encierros més perillosos dels últims anys. Els animals de la ramaderia de Luis Albarrán començaven amb força i, en el primer tram del carrer Magdalena, un jove pamplonès de 26 anys rebia una doble cornada que feia saltar totes les alarmes entre els assistents. Segons informa el Diario de Navarra, Oihan Gorriz Muruzabal era envestit per un dels toros molt a prop de la paret i a escassos metres d'una tanca que li podria haver servit de protecció si s'hagués adonat de la presència de l'animal.

Doble cornada

La primera cornada li travessava la cuixa dreta. El noi quedava enganxat al toro, que l'arrossegava uns 20 metres penjant mentre es colpejava amb el terra i la tanca. En una segona envestida, el jove rebia una segona cornada al perineu i quedava estirat a terra. Ràpidament, corredors i assistents saltaven per auxiliar-lo i el ferit era traslladat en ambulància al Complex Hospitalari de Navarra, on ingressava amb dues cornades -una a la cuixa i una altra al perineu- i amb una luxació a l'espatlla esquerra, informa el mateix mitjà.