Un vedell s'ha escapat aquest dilluns durant la celebració d'un festeig taurí a la plaça de toros de la localitat navarresa de Caparroso i ha estat posteriorment capturat al riu, sense que ningú hagi resultat ferit.

El succés ha tingut lloc al voltant de les 20:00 hores quan el vedell ha entrat a gran velocitat a la plaça, on ha generat moments de tensió en saltar per sobre de la barrera, en la qual es trobava un grup d'espectadors, i emprendre la fugida. El toro ha corregut també pels carrers del poble.

Han trobat l'animal al riu

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat patrulles de la Policia Foral adscrites a la comissaria de Tafalla que han participat en el dispositiu de recerca, que ha aconseguit localitzar l'animal al riu.

Segons informa la Policia Foral, una de les patrulles li ha tallat el pas introduint-lo en un canal de reg, on ha pogut ser immobilitzat i introduït en un camió amb l'ajuda dels ramaders i diversos veïns de la localitat.

També han acudit al lloc en suport patrulles de Policia Local de Tudela i patrulles de Medi Ambient i seguretat ciutadana Pamplona.