Un genet ha resultat ferit en ser envestit per un toro durant les festes patronals de Segorbe (Castelló). L'incident ha tingut lloc en la primera jornada de l'Entrada de Toros y Caballos, una espècie d'encierro molt popular en el qual una dotzena de genets guien un grup de sis toros per un recorregut fins a arribar a la plaça de la Cueva Santa del municipi. L'home -que segons les últimes informacions no ha resultat ferit de gravetat- ha caigut a terra després que l'animal envestís per darrere el seu cavall, que ha estat atès en una clínica propera.

Els fets s'han produït durant el recorregut de poc més d'un quilòmetre que separa el carrer de l'Argén i la plaça de la Cueva Santa. El veloç encierro -que normalment té una durada d'aproximadament un minut- s'ha vist afectat al poc de començar per l'incident. En un moment donat, un dels sis toros que participaven en la cursa ha envestit per darrere un dels cavalls que guiaven la comitiva, fent que el genet acabés a terra. Després de ser atès in situ, l'home pel que sembla no ha resultat ferit de gravetat, malgrat l'aparatosa caiguda, tal com es pot veure en el vídeo a què ha tingut accés Antena 3 Noticias.

Per la seva part, el cavall sí ha hagut de ser traslladat a una clínica propera per ser atingut. En cas de confirmar-se que ha rebut una cornada, el cavall no tornaria a participar en cap dels encierros programats per a la resta de jornades de les festes patronals de Segorbe.