Les tempestes que han afectat la costa de Barcelona aquest diumenge a la tarda han deixat imatges espectaculars. La que ho és més, però, és la mànega que ha acabat tocant terra, convertida en un petit tornado, al Port de Barcelona.

El cap de fibló s'ha pogut veure poc abans de les cinc de la tarda i ha avançat cap al port, ja convertit en tornado.

Segons sembla, hauria afectat l'aparcament dels cotxes que estaven esperant per embarcar en un ferri de la companyia Baleària, i ha provocat danys en diversos vehicles: ha arrencat vidres i para-xocs.

També s'ha mogut per una zona de contenidors destrossant petits objectes. No ha provocat, però, cap dany personal.

Diversos usuaris, sorpresos per la mànega, han enregistrat les imatges. Alguns, fins i tot, ho han fet des dels creuers que salpaven i arribaven del port.

Un altre tornado a l'aeroport del Prat

De fet, les tempestes d'aquest diumenge han deixat diverses mànegues a la costa central i al Baix Llobregat. Per exemple, al Prat:

Una d'aquestes mànegues s'ha pogut veure perfectament des de l'aeroport del Prat. El fenomen, fet i fet, s'ha vist des dels avions que s'enlairaven.

Un altre tornado ha creuat la C-32 a l'alçada de Sant Boi, segons han assenyalat els usuaris de les xarxes socials, i a la costa del Garraf també s'han vist mànegues, però ja mar endins: