Un jove de 31 anys ha resultat ferit de bala aquest diumenge a Saragossa després d'un tiroteig amb agents de la Policia Nacional.

Un jove és abatut en un tiroteig amb la policia a Saragossa

Un jove de 31 anys ha estat abatut aquest diumenge d'un tret a una cama després d'amenaçar amb un revòlver a diversos transeünts al barri de San Pablo de Saragossa i, posteriorment, encanonar els dos agents de la Policia Nacional que han provat de detenir-lo.

Els fets ha ocorregut al voltant de les 17:30 hores d'aquest diumenge a l'altura del número 80 del carrer Boggiero, moment en què el 091 ha rebut diverses trucades alertant que un home estava amenaçant els transeünts amb una pistola.

El jove ha apuntat els policies a zones vitals

Ha estat després que una patrulla li hagi requerit la documentació, que l'ara detingut ha arrencat a córrer topant de cara amb una segona dotació d'agents. Ha estat llavors que el jove ha tret el revòlver i ha apuntat els policies a zones vitals.

Tiroteig Saragossa / Google Maps

Un jove de 31 anys ha estat abatut en el número 80 del carrer Boggiero de Saragossa després d'encanonar diversos agents de policia / Google Maps

En no deposar la seva actitud, els policies han disparat una dotzena de vegades a zones no vitals, feriont-lo a la cama. Han estat els mateixos agents els que li han practicat les primeres cures. El jove ha estat traslladat a l'hospital Miguel Servet de la capital aragonesa. Cap agent no ha resultat ferit en el tiroteig.