Un home ha resultat ferit de bala a Granada pel tret d’un agent de la Policia Nacional després de negar-se a tornar la pistola que li havia agafat a un altre agent quan aquest l'estava identificant per no dur la mascareta obligatòria durant la pandèmia de coronavirus.

L'home va agafar la pistola d'un dels agents quan l'estaven identificant per no dur mascareta i els va amenaçar 

Els fets van passar aquest dimarts, al voltant de les 20.10 hores als voltants de la Catedral de Granada i quan la zona era plena de vianants i turistes. L’incident va començar quan dos agents de la Policia Nacional van identificar un home que no duia la mascareta.

Durant la identificació, l’home, d’origen subsaharià, va agafar la pistola d’un dels agents i els va amenaçar, segons han explicat fonts de la Policia Nacional. L’home no va fer cas a les advertències que tirés la pistola, això va fer que un dels agents li disparés un tret.

 

L'home va resultar ferit i traslladat a l'hospital, on el van operar. Els dos agents de la Policia Nacional van rebre atenció mèdica pels cops rebuts durant el forcejament.

Tiroteo Granada / Todopolicia.com

El tiroteig es va produir als voltants de la Catedral de Granada i va provocar el pànic entre els veïns i els turistes que visitaven la zona / Todopolicia.com

Pànic als voltants de la Catedral de Granada

El tiroteig va provocar moments de pànic als voltants de la Catedral de Granada, quan els veïns i els turistes que hi havia a la zona van sentir els trets i van témer el pitjor. L’arribada de deu patrulles de la Policia Nacional i diverses ambulàncies va fer pensar a la gent que es tractava d’un atemptat terrorista.