Un home ha empès una estranya de 40 anys a les vies del metro segons abans que el tren arribés a l'andana. Les imatges mostren com el delinqüent empeny a la dona, amb intenció de matar-la, tot just quan arriba el metro a l'estació 14th Street-Union Square, Nova York. Per sorpresa de tots els testimonis, la dona va aconseguir sobreviure de forma miraculosa.

Un home empeny una dona a les vies del metro

L'agressor s'ha esperat que el metro estigués entrant a l'estació per cometre el crim. A les imatges captades per una càmera de seguretat, que posteriorment van ser compartides a les xarxes socials, s'observa com l'atacant corre cap a la dona d'aproximadament 40 anys que es trobava d'esquena a l'andana i la llança cap als raïls. L'escena és aterridora i molt agressiva, sense escrúpols.

L'agressió podria haver acabat en una tragèdia perfectament, però miraculosament la dona va sobreviure a l'atac. La dona va caure enmig dels raïls del metro i, per sort, el tren va passar per sobre d'ella sense ocasionar-li grans danys. De fet, l'agredida tan sols va patir ferides lleus provocades per la caiguda.

El sospitós, identificat com Aditya Vemulapati, va ser arrestat poc després, quan pretenia escapar. Les acusacions es basen en la gravació de seguretat de l'estació, que es presenta com una clara evidència de l'intent d'homicidi

Un hombre empuja a una mujer a las vias del metro / Twitter

Un home empeny una dona a les vies del metro / Twitter

Aditya Vemulapati, acusat d'homicidi al metro

D'acord amb la publicació New York Post, Vemulapati ha estat acusat d'intent d'assassinat i assalt amb imprudència temerària. A més, l'agressor era buscat per la justícia per altres delictes comesos en altres estats, pel que ha estat empresonat sense possibilitat de fiança.