Un control policial ha permès trobar 300 quilos de droga dins d'un cotxe. No era, tanmateix, un vehicle qualsevol: es tracta d'un cotxe de morts que transportava un taüt farcit de marihuana.

La troballa es va produir en un control policial a l'entrada de la ciutat colombiana de Pamplona, en el departament de Norte de Santander. En aquest control rutinari els agents van parar a un cotxe de morts que transportava un taüt.

En demanar la documentació, els agents van trobar el conductor una mica nerviós. Però tot es va destapar en demanar-li el certificat de defunció de la persona que, suposadament, anava dins del taüt. El conductor va intentar posar excuses, però els policies van decidir inspeccionar l'interior del vehicle.

Un taüt ple de droga travessant Colòmbia sencera

En revisar la caixa, les seves sospites es van confirmar: en lloc d'un cadàver, hi havia multitud de paquets farcits del que semblava droga. Una vegada descarregat el vehicle, es van trobar 514 paquets amb un total de 300 quilos de marihuana. De fet, la totalitat de la droga no cabia al fèretre i alguns paquets anaven sota d'una catifa del vehicle.

Segons ha explicat la policia de Norte de Santander, el taüt ple de droga estava travessant el país sencer: havia viatjat uns 900 quilòmetres des de Valle del Cauca, la regió de Cali, i es dirigia a Cúcuta, a uns 80 quilòmetres d'on va ser aturat.

El conductor, el cotxe de morts i la droga confiscada van ser posats a disposició del jutge de Pamplona.